Bodystamps

Bodystamps zijn gemaakt van speciale kalksteen met een absorberende eigenschap die er voor zorgt dat er geen vacuüm ontstaat tussen de steen en de huid.
De inkt blijft tussen de steen en de huid en zorgt ervoor dat de randen scherp blijven bij het aanbrengen. De steen hoeft niet na iedere stempelbeurt schoongemaakt te worden.

Inktpad

De inktpads zijn een soort stempelkussens gevuld met een gepatenteerde inkt, dermatologisch getest en dus geschikt voor vrijwel elk huidtype. Wanneer je niet allergisch bent voor normale make-up, dan zal de Bodystamps inkt ook geen problemen opleveren.
De inktpad heeft de langste levensduur wanneer deze bewaard wordt in de koelkast met de bovenzijde naar onder. In de koelkast blijft de inkt 6 maanden bruikbaar.

Inktpads moeten bij gebruik zo kort mogelijk geopend blijven, d.w.z. dat je de inktpad voor het plaatsen van de Bodystamp al moet sluiten.
De inkt die gebruikt wordt is waterproof, maar niet olie- of vetproof. Dit betekent dat je met een Bodystamp wel kan zwemmen of douchen maar dat je de Bodystamp moet vermijden bij het insmeren van de huid met bodylotion of crème en dat je geen bad met badolie moet nemen.

Liners

Liners zijn flesjes met een fijn kwastje die dezelfde inkt bevatten als de inktpads.
Ze zijn er in verschillende kleuren.  Je kan de liners gebuiken om details van je Bodystamp bij te werken of om extra lijntjes te tekenen. Sluit de flesjes na gebruik goed af en bewaar ze bij voorkeur in de koelkast.

Strass steentjes

Dit zijn zelfklevende glittersteentjes met een goede kleefkracht voor op de huid. Je kan er gemakkelijk en snel je Bodystamp mee verfraaien. In een verpakking zitten 120 steentjes met de kleuren wit (transparant),  rood, blauw en rose.